· · Komentari: 0
letovanje

DA LI STE VEĆ ISPLANIRALI SVOJE LETOVANJE: Ovaj resort će vam osvojiti srce i pružiti nezaboravan odmor

Svega 30 km od aerodroma u Antaliji, svoje mesto je našao prostrani resort iz poznate grupe hotela, omiljene među turistima kojima Turska predstavlja izbor broj jedan za boravak na moru.

1623596221_GLAVNA-7-IC-Santai.jpg
Foto: 1ATravel

Na samo 7 km udaljenosti od centra Beleka, na sopstvenoj peščanoj plaži, okruženoj borovom šumom, smestio se IC Hotels Santai Family Resort 5* . Hotel se nalazi u mestu Kadriye, koje je udaljeno 1,5 km od samog Beleka, pa će svaki gost imati želju da upozna i ovaj primorski grad, koji ne prestaje da se razvija i već godinama slovi za luksuzno letovalište. 
 

Foto: 1ATravel

IC Hotels Santai Family Resort 5*  ima svoju peščanu plažu, dugu 300 metara, koja je okružena predivnom borovom šumom i na kojoj mogu koristiti peškire, ležaljke i suncobrane besplatno. Na plaži postoji dosta opcija za aktivan odmor, popust terena za odbojku na pesku, ali i kanu, surf i slični sportovi na vodi, za koje je moguće rezervisati plaćeni termin. 

Foto: 1ATravel

Osim na plaži, gosti IC Hotels Santai Family Resort 5*  će se odlično zabaviti i na nekom od brojnih bazena – relax, sa toboganima, za decu, pa čak i bebe. Sadržaji hotela su brojni, izuzetno raznovrsni, a osmišljeni tako da pokriju sve generacije. To ovaj hotel čini idealnim za porodični odmor, čemu u prilog ide još jedan važan podatak. Deca koja imaju do 15 godina borave sasvim besplatno, jer spada u specijalnu kategoriju „dvoje dece gratis“ .

Foto: 1ATravel

Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu, u okviru koje mogu uživati u obrocima u glavnom restoranu, brojnim barovima, dok se za a la carte restorane treba napraviti rezervacija dan ranije, a podrazumeva i određenu nadoknadu po osobi. Naravno, da upotpunimo priču o porodičnom resortu, podsećamo da postoji i restoran za decu, čije korišćenje ulazi u koncept. 

Foto: 1ATravel

Sve standardne sobe koje poseduje hotel imaju sef, WiFi internet, direktnu telefonsku liniju, LCD TV, mini bar, ketler, set za čaj i kafu, centralnu klimu, fen, WC sa tuš kabinom/kadom i balkon.

Foto: 1ATravel

IC Hotels Santai Family Resort 5* poseduje i odličan SPA centar, gde se mogu bez nadoknade koristiti tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, vitamin bar, soba za odmor, tretmani lica i tela, jacuzzi, VIP sauna.

Foto: 1ATravel

IC Hotels Santai Family Resort 5*  je samo jedan od naših hotela koji se i ove, kao i prethodnih godina, nalaze u ponudi za Tursku . Celokupna ponuda agencije za leto 2021. godine je na zvaničnom sajtu, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00. 

Foto:1ATravel

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila, baš kakvo je i u ovom resortu, kao i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.