· · Komentari: 0
PROVOD

Ostrva sa kojih se turisti vraćaju BELI i NEOSUNČANI, šta mislite zašto?

Nije letovanje samo ležanje na peškiru i kupanje. Naprotiv, neki na odmor da bi se proveli, izlazili noći o ludovali, a mi vam predlažemo najbolja mesta za "punjenje baterija".

Ibica.jpg
Foto: Piksabej

Svi su čuli za Ibicu, ali šta je tako privlačno na ovom ostrvu zbog kojeg mladi hrle svakog leta? 

Pročitajte još: Na dva sata od Beograda: Kupajte se u društvu Điđi Hadid ili idite na pena parti sa Kejt Mos

Dok je bio momak princ Hari nije propuštao nijedno leto, a da se ne brčne na nekoj od plaža Ibice. I ostali pripadnici evropskog "krema" vole ovo "belo ostrvo". U čemu je tajna?

Bela ostrva Foto: Piksabej

Svi najbolji klubovi nalaze se na Ibici, a radno vreme - ne postoji. Odnosno, nikada se ne zaključavaju, niti teraju goste, pa taman gosti posle noćnog provoda mogu da ujutru nastave ili dočekaju nove. Ovi ogromni klubovi imaju i svoje plaže i bazene, pa je osveženje lako dostupno. Noću kroz Ibicu saobraća disko-bus koji vozi od jednog do drugog velikog kruga, pa mladi željni provoda ne moraju ništa da propuste.

Klubovi rade 24 časa
Foto: Piksabej
Ibicu svi zovu "belo ostrvo" po beloj arhitekturi, ali i belim turistima koji ne stižu da se sunčaju od noćnog provoda.

Na Ibici je izmišljen i poseban "sport" - aplaudiranje zalasku sunca. Na zapadnom delu ostrva, u mestu Sant Antoan Portmani, nalazi se grupa kafea koji su najpopularniji predveče. Najpoznatiji među njima je "Cafe del Mar" koji je osnovan 1980. godine i smatra se rodnačelnikom "čil aut" muzike koja ide uz zalazak sunca. Dakle, u ovom klubu svako veče oko 18 časova didžej počinje da pušta laganu muziku.

Mikonos je skupo ostrvo
Foto: Piksabej
Mikonos ima oreol gej-ostrva, ali to nije tačno.

Mikonos u Grčkoj važi za ostrvo koje nikada ne spava, a provod je sliačn kao i na Ibica. Međutim, Mikonos važi za veoma skupo mesto, jer piće i ležaljka na čuvenoj plaži Paradajz mogu da dostignu astronomsku cenu. Možda bič-barovi na Mikonosu imaju više stila, ali provod za mlade je bolji na Hersonisosu na Kritu ili Kavosu na Krfu.

Pročitajte još: Svi ste čuli za ružičaste plaže, a u Evropi postoje samo ČETIRI: Zbog njihove boje se vodi prava polemika (FOTO)

Zakintos je omiljeno mesto mladih turista, jer je povoljno ne samo zbog cena pića i smeštaja, već i načina provoda, ali i lepih plaža.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.