· · Komentari: 0
SPOT

Dovodi do SUZA: Da li je ovo NAJLEPŠI SPOT svih vremena?

U vremenu kada se sve destinacije slikama dezinfekcije reklamiraju kao bezbedne, jedno odredište je odabralo sasvim drugačiji pristup.

"Za sada ćemo gledati oblake kroz prozor i zelenilo van naših zidova. Tražićemo do sada ne viđena mesta na stranicama knjiga, daleke zemlje u filmovima i duboke šume u sećanjima. Za sada, sačuvaćemo plamičak vatre naših putovanja. Sve dok ne počnemo da putujemo daleko, putovaćemo u kući".

Pročitajte još: SRPSKI turisti će biti testirani, svaka druga SOBA PRAZNA, a ova destinacija se reklamira ŠOKANTNIM VIDEOM (VIDEO)

Ovim rečima, uz prelepe slike prirode, Kerala je odlučila da reklamira svoje turističke atrakcije. Kerala ne želi da ubeđuje turiste, već da bude pozitivna i optimistična i da im pruži nadu da će vrlo brzo moći da putuju kao nekada.

Putovanja čekaju Foto: Piksabej
Cilj kampanje nije da se privuku turisti, već da putnici sačuvaju duh

Za razliku od ostalih odredišta koji su odlučili da kombinuju slike prirodnih lepota sa dezinfekcijom i ubeđuju da je kod njih bezbedno, Kerala je odlučila da čeka.

Cilj kampanje je, kako kažu, da ohrabre sve turiste, pa i one koji nikada nisu bili u Kerali, niti će doći.

Pročitaje još: EKSKLUZIVNO: Srpski turisti masovno kupuju ŠOKANTAN SUVENIR, košta 8 DINARA, a u vezi je sa KORONOM (FOTO)

Video se promoviše preko društvenih mreža, a cilj je da inspiriše sve turiste širom sveta da ne klonu duhom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.