· · Komentari: 0
SMEŠNO

SMEH DO SUZA - Tara Ristić nagovorila babu da prevare policiju! (VIDEO)

Poznata TikTokerka Tara Ristić, podelila je na Instagramu kako se šali sa babom.

1620637033_Untitled55.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ tararistic4

Poznato je da je Tara Ristić veoma vezana za svoju babu. NJih dve se često zajedno slikaju i snimaju za društvene mreže.

Ovog puta Tara je htela da napravi foru sa babom i proveri šta je sve spremna da učini za svoju unuku.

Na snimku se vidi kako zove babu iz kola i priča o tome kako ju je policija zaustavila i žele da joj pišu kaznu zbog brzine. Tara se, navodno, poslužila trikom da je baba pala i povredila i da zato žuri. 

Ovaj snimak je glavni dokaz šta su babe i dede u stanju da urade za svoje unučiće.

Policija pristaje da je pusti, ali pod uslovom da je doprate do stana i zato Tara moli babu da učestvuje u prevari, kako unuka ne bi dobila kaznu.

Pročitajte još: Novi izazov na TikToku - PRE/POSLE operacije nosa! Rezultati su NEVEROVATNI (VIDEO)

Na veliko iznenađenje, baba nije razmišljala ni trenutak i odmah je pristala da pomogne unuci.

Ono što je usledilo će vas nasmejati do suza.

Tara ulazi sa kamerom u babin stan i zatiče je na podu, gde glumi da je pala. 

Pročitajte još: POLICIJA u Dubaiju privela na razgovor EDITU Aradinović i TAMARU Milutinović! (FOTO/VIDEO)

Baba je pobrala sve simpatije i pokazala koja je kraljica!

Smeši joj se Oskar!

Pogledajte celu foru u snimku ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Ristic (@tararistic4)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.