Oglas
· · Komentari: 0

Nakon jezivih tragedija, Slavica Ćukteraš donela radikalnu odluku: Dala primer drugima (FOTO)

NJenu odluku podržali su mnogi

1683365497_cukkkkk.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Srbija je zavijena u crno nakon nekoliko stravičnih događaja koji su za sobom ostavili desetine mrtvih. Nakon krvavog pira u školi na Vračaru kada je dečak (13) ubio devetoro ljudi i više njih ranio, usledio je masakr kod Mladenovca kada je mladić ubio osmoro ljudi, a čak 14 njih ranio. Dok se neki od ranjenih i dalje bore za život na teritoriji cele države proglašena je trodnevna žalost, a neke od žrtva biće sahranjeni danas, 6. maja na Đurđevdan.

Nakon ova dva jeziva masakra i serije strašnih događaja pokrenuta je akcija da se u Srbiji ukine društvena mreza Tik-Tok,Slavica Ćukteraš je prva javna ličnost koja je to uradila i javno saopštila, a pozvala je i sve ostale da obrišu svoje naloge i potpišu peticiju o ukidanju ove mreže u Srbiji.

"Ja sam svoj nalog na TikToku izbrisala", napisala je Slavica i svoju odluku podelila na Instagram storiju.

Foto: Instagram/printscreen/cukterasslavica

Mnoge javne ličnosti poseduju pomenutu platformu i jako su popularni na istoj, međutim, po svemu sudeći, određeni sadržaj koji se prikazuje na datoj platformi okarakterisan je kao velika opasnost za buduće mlade ljude i generaciju uzimajući u obzirom sveukupnu situaciju, a isto tako i mnogobrojne bizarne i rizične "izazove" kojima su podlegla deca kako bi imali što više pregleda na Tiktoku i bili što više praćeniji i skrenuli pažnju na sebe.

Pevačicinu odluku podržali su mnogi, upravo zbog toga što se danima unazad mogu videti uznemirujući snimci i poruke na kojima deca drže pištolje, podržavaju ubice, dele potresne sadržaje i parole.

Dok neki komentarišu kako bi zabrana ove aplikacije značila i "ukidanje slobode govora", pevačica se odlučila na ovaj korak uprkos tome što je bila jako popularna na pomenutoj mreži, te je redovno sa svojim pratiocima delila zabavne snimke. Rešila je da stavi tačku i ugasi svoj profil, a da li će njenim koracima krenuti i ostale javno ličnosti, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas