Oglas
· · Komentari: 0

POBEDIO U SLAGALICI I REŠIO DA SVE KAŽE JAVNO: Moram da otkrijem javnu tajnu - zbog toga su mislili da LAŽEM

DVOJICA velikih šampiona popularnog kviza.

1705100590_31961_tv-slagalica-2_ig.jpg
Foto: RTS printskrin
Oglas

Filip Tot, pobednik jubilarnog ciklusa "Slagalice", i Miloš Rakita, pobednik superciklusa "Slagalice", gostovali su kod voditeljke Marije Veljković u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, gde su govorili o svojim iskustvima u kvizu. I imali su šta da kažu.

Tokom razgovora, Filip Tot je otkrio javnu tajnu "Slagalice", da se snima ranije.

"Sada moram da otkrijem javnu tajnu. Emisija je snimana malo ranije. Kada je završeno snimanje, tada se emitovao Milošev ciklus. Ja sam ljudima iz neke moje bliže okoline rekao da sam ja osvojio superciklus. Pa je izašlo u novinama i na televiziji da je kao neki Miloš Rakita iz Novog Sada osvojio, svi su mislili da sam ih lagao. A u stvari nisu shvatili da je to ciklus koji treba da se emituje. Morao sam da objašnjavam ko je Miloš Rakita. Rekao sam, pogledajte, i sve će vam biti jasno", rekao je Filip Tot.

"Pričali ste o ljudima koji se bave kvizovima. Šta je sa ostalim ljudima koji žele da dođu i oprobaju znanje, da li to preporučujete i šta biste rekli onima koji dolaze prvi put u kviz, koje biste mu savete dali?", pitala je voditeljka Marija Veljković.

"Jedan primer: Pored sebe imam čoveka kojeg znam 10 godina, možda i jače, ali svoj prvi TV je imao u 'Poteri', koji je bila možda pre godinu, godinu i po dana, a pre toga je 10 godina pekao zanat po pab kvizovima novosadskim. i bio tamo vrlo dobar takmičar. Neka to bude vodilja svim potencijalnim takmičarima u kvizovima, da krenu u te pab kvizove", rekao je Filip Tot.

"Kao priprema", nadovezala se Marija Veljković.

"To je najopušteniji vid pripreme. Bez pristiska. Možeš da se takmičiš sa ljudima koji su ti dragi. Dođeš sa svojim društvom u neki kafić gde se to održava. Sada, hvala Bogu, toga ima svuda. Prijavite se, ne morate da imate imperativ pobede. Akcenat na zabavu, rasterećeno. Ako nekoga kvizovi zanimaju, tu će da nauči pre svega mnogo toga. Posle sve nekako samo krene", rekao je Miloš Rakita.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas