Oglas
· · Komentari: 0

Amber Herd preti izbacivanje iz filma AKVAMEN zbog suđenja sa Džoni Depom? Otpustila ceo svoj PR tim i zaposlila NOVI

Kako je jedna peticija da se Amber Herd izbaci iz nastavka "Akvamena" dostigla 3 miliona potpisa, jedan insajder je otkrio nove detalje o njenoj ulozi u filmu koji treba da izađe sledeće godine

1651516576_amber.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/LiveNOW from FOX
Oglas

Iako je suđenje još u toku i nijedna strana još nije okrivljena, čini se da su obe strane već kažnjene. Džoni Dep izgubio je ulogu u kultnom filmu Pirati sa Kariba zbog Amberinih tvrdnji, dok je Amber dobila "šamar" što se karijere tiče sada u toku suđenja. 

Pročitajte još: Kejti Peri doživela mali peh na snimanju: Obukla kostim sirene, pa pala (VIDEO)

Amber se sprema za svoje veliko svedočenje koje treba da se dogodi u sredu, ali čini neverovatne postupke uoči svog nastupa na sudu. Naime, ona je otpustila ceo svoj PR tim i zamenila novim jer kako se navodi nije bila zadovoljna kako javnost reaguje na ovo što se dešava tokom sudskog procesa. 

S obzirom da su njene reči u kojima optužuje Džonija Depa za zlostavljanje uticale na njegovu karijeru, pokrenuta je peticija da se Amber Herd izbaci iz nastavka „Akvamena“ kako bi stvari bile "pravednije". Peticija je dostigla već 3 miliona potpisa. 

Prema filmskoj novinarki Grejs Rendolf, 36-godišnja glumica — koja je trenutno u teškom suđenju sa bivšim mužem Džonijem Depom — ima veoma malo vremena pred ekranom u nastavku filma Akvamen. Herd, kojja glumi Meru u nastavku Akvamena, biće  „manje od 10 minuta pred ekranom“. Vest dolazi dok peticija i dalje kruži internetom u kojoj se traži da se Herd u potpunosti izbaci iz filma. 

Podsetimo, Dizni je odbacio Depa (58) iz uloge kapetana Džeka Speroua u petom filmu "Pirati sa Kariba" nakon što je Herdova navela da je pretrpela zlostavljanje tokom njihovog skoro dvogodišnjeg braka u tekstu iz 2018. Navodeći štetu po svoju profesionalnu reputaciju kao rezultat eseja, Dep je tužio Herd za klevetu, tražeći zauzvrat više od 50 miliona dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas