Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Амбер Херд прети избацивање из филма АКВАМЕН због суђења са Џони Депом? Отпустила цео свој ПР тим и запослила НОВИ

Како је једна петиција да се Амбер Херд избаци из наставка "Аквамена" достигла 3 милиона потписа, један инсајдер је открио нове детаље о њеној улози у филму који треба да изађе следеће године

1651516576_amber.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ЛивеНОW фром ФОX
Oglas

Иако је суђење још у току и ниједна страна још није окривљена, чини се да су обе стране већ кажњене. Џони Деп изгубио је улогу у култном филму Пирати са Кариба због Амбериних тврдњи, док је Амбер добила "шамар" што се каријере тиче сада у току суђења. 

Прочитајте још: Кејти Пери доживела мали пех на снимању: Обукла костим сирене, па пала (ВИДЕО)

Амбер се спрема за своје велико сведочење које треба да се догоди у среду, али чини невероватне поступке уочи свог наступа на суду. Наиме, она је отпустила цео свој ПР тим и заменила новим јер како се наводи није била задовољна како јавност реагује на ово што се дешава током судског процеса. 

С обзиром да су њене речи у којима оптужује Џонија Депа за злостављање утицале на његову каријеру, покренута је петиција да се Амбер Херд избаци из наставка „Аквамена“ како би ствари биле "праведније". Петиција је достигла већ 3 милиона потписа. 

Према филмској новинарки Грејс Рендолф, 36-годишња глумица — која је тренутно у тешком суђењу са бившим мужем Џонијем Депом — има веома мало времена пред екраном у наставку филма Аквамен. Херд, којја глуми Меру у наставку Аквамена, биће  „мање од 10 минута пред екраном“. Вест долази док петиција и даље кружи интернетом у којој се тражи да се Херд у потпуности избаци из филма. 

Подсетимо, Дизни је одбацио Депа (58) из улоге капетана Џека Спероуа у петом филму "Пирати са Кариба" након што је Хердова навела да је претрпела злостављање током њиховог скоро двогодишњег брака у тексту из 2018. Наводећи штету по своју професионалну репутацију као резултат есеја, Деп је тужио Херд за клевету, тражећи заузврат више од 50 милиона долара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas