Oglas
· · Komentari: 0

Britni Spirs se zvanično vraća muzici: Sa ovom velikom zvezdom je snimila duet

Nakon izuzetno turbulentnog perioda, koji je godinama trajao, Britni Spirs se konačno vratila muzici

1661522935_bb61f24bf37e92f2bb11a51c1b732f7c80435fe8.jpg
Foto: Epa
Oglas

Zasluženo je nosila nadimak "princeza popa", a onda se povukla sa scene. Sada je zajedno sa Eltonom Džonom predstavila duet koji se dugo čekao pod naziom „Hold Me Closer“, koji kombinuje refren Džonovog hita „Tini Dancer“ iz 1972. i stihove njegovog hit singla „The One“ iz 1992. sa svežom, dens-pop produkcijom, piše People.

Ovo je prva pesma koju je snimila nakon šest godina.

Pročitajte još: BRED PIT ponovo postavlja modne trendove: Na ovaj potez bi se retko koji muškarac usudio (FOTO)

Britni se povodom pesme oglasila i na svom Tviter nalogu napisavši:

- Moja prva pesma za 6 godina. Prilično je kul što pevam sa jednim od najklasičnijih muškaraca našeg vremena, Eltonom Džonom. Pomalo sam opterećena, to je velika stvar za mene. Učim da je svaki dan dan da budem bolja osoba i da radim ono što me čini srećnom, da, danas biram sreću. Svaki dan govorim sebi da se oslobodim gorčine i pokušam da oprostim sebi. Želim da budem neustrašiva kao kad sam bila mlađa i da ne budem tako uplašena! Da, danas biram sreću i radost - iskreno je napisala Britni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas