Oglas
· · Komentari: 0

"Ćale, jel mogu da ti ljubim ruku": Evo kako je izgledao SUSRET patrijarha Pavla i legendarnog Džeja

Pevač je slučajno sreo patrijarha Pavla na ulici i pozdravio ga je na poseban način

1706010795_Foto-Arhiva-Novosti-I.-Marinkovic.jpg
Foto: Arhiva Novosti, I. Marinković
Oglas

Pevač Džej Ramadanovski, o čijem je životu snimljen film "Nedelja", ostao je upamćen kao vesela i pozitivna osoba, neko ko je uvek znao da podigne atmosferu.

Ovaj momak sa Dorćola ostaće upamćen i po brojnim anegdotama i legendarnim gradskim pričama, koje će se prepričavati.

Jedna od njih govori i o susertu sa patrijarhom Pavlom u Beogradu, ispred Saborne crkve. Džej je prolazio taksijem pored crkve kada je ugledao patrijarha Pavla na trotoaru. Odmah je zamolio taksistu da zaustavi vozilo.

- Izleteo je napolje i pritrčao patrijarhu.

Obratio mu se rečima:

- Ćale, jel mogu da ti ljubim ruku - prepričavao je svojevremeno taksista koji je vozio Ramadanovskog, što je kasnije pevač i potvrdio.

Iako je slavio Svetu Petku, slavu koju je preuzeo od bivše supruge Nade, i redovno odlazio u crkvu na Kalemegdanu, on veru nije promenio.

- Rođen sam u mešovitoj porodici. Pošto mi je otac musliman, a majka je bila hrišcanka, ja sam nasledio očevu veru. Rastao sam na ulici i nisam bio u mogućnosti da razmišljam o tome da li ću nekom reći da sam katolik, pravoslavac ili musliman. Jednostavno, to mi nije bilo tako važno, ali kako su godine prolazile, postajao sam sve više pobožan, i redovno odlazim u crkvu Svete Petke, gde palim sveće za svoje najbliže. Jedno vreme čak sam u nju išao svaki dan, dok sam u džamiji bio svega nekoliko puta - pričao je Ramadanovski jednom prilikom za Skandal.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas