Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ćerka Jasne Šekarić se prvi put oglasila nakon SKANDALA: "Tražio je 75.000 evra da se odrekne ĆERKE

Lea Šekarić, sa ćerkicom Sofi napustila je Egipat i vratila se kod majke u Srbiju, a sada je do detalja ispričala kako je izgledao njen život prethodnih meseci i zašto je ostavila oca deteta

1645520830_cerka.jpg
Foto: Printscreen Instagram
Oglas

Sajed poznatiji kao Mado King javno je pričao da je Lea otela njihovu ćerku, dok je ona iznela šokantnu tvrdnju da je njen partner tražio novac, i to 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za malenu Sofi.

Pročitajte još: PORODILA SE REGIONALNA ZVEZDA: Maja Berović na svet donela dečaka! (FOTO)

- Otišla sam u Egipat vođena emocijama ka ocu mog deteta i vratila se vođena emocijama ka svom detetu. Davala sam bezbroj prilika toj vezi iako mi je bilo teško da priznam da on nije osoba kakvom mi se predstavljao. Rasla sam uz majku, koja je, iako razvedena i vrhunski sportista, uvek davala primer osobe kojoj lenjost i prepuštanje životnim okolnostima nisu opcija - počela je priču Lea za "Republiku" i priznala kako su izgledali njeni trudnički dani, kao i život van Srbije:

Foto: Printscreen Instagram

- Tokom drugog stanja, kao i porođaja, imala sam podršku ženskog dela porodice. Mama i tetka su došle u Hurgadu da budu s nama i majka je u potpunosti finansirala naš život i moje kontrole, kao i porođaj. S ove pozicije to može da se smatra greškom jer od tog momenta jedini izvor prihoda koji smo imali u toj vezi su sredstva koja su davali moji roditelji, dok je on bio potpuno nezainteresovan da preuzme odgovornost i potraži posao kojim bi mogao da nas izdržava. Shvativši da, kao stranac u Egiptu, imam izuzetno male mogućnosti da se zaposlim i detetu omogućim uslove za život kao u svojoj zemlji, odlučujem se za povratak u Beograd. Iskreno rečeno, došle su do izražaja velike razlike koje imamo i on sigurno nije osoba s kojom bih mogla da provodim dane svog života.

Nakon ovoga Lea je šokirala činjenicom da joj Sajed, čovek s kojim ima dete, traži određenu sumu novca da bi se odrekao ćerke:

Pročitajte još: Cecu ste sigurno prepoznali, ali ne možete ni naslutiti ko je LEPOTICA pored nje! Evo o kojoj zvezdi je reč (FOTO)

- Otac mog deteta je bio upoznat i saglasan s mojim i detetovim odlaskom za Srbiju i potpisao je sve papire potrebne za dolazak u Srbiju i registraciju deteta kao srpskog državljanina. Ali s našim odlaskom doživeo je otrežnjenje jer je izgubio priliv koji je moja porodica omogućavala, pa je zatražio 75.000 evra da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava (kada je dete u pitanju). Znači, on je procenio da naše dete vredi 75.000 evra. Napominjem da ocu mog deteta nijednog momenta nije rečeno da neće moći da vidi svoju ćerku. On zna na kojoj smo adresi i samo je potrebno da pre toga izvadi putne isprave. U cilju zaštite svog deteta, što njenom ocu, očigledno, nije bio prioritet, po ovom pitanju se više neću oglašavati.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas