· · Komentari: 0

Danas je jedna od najpopularnijih pevačica kod nas, a evo kako je izgledalo prvo pojavljivanje MIlice Pavlović u Zvezdama Granda (VIDEO)

Danas puni klubove

1659941563_milica.jpg
ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović važi za veoma popularnu i atraktivnu pevačicu na našim prostorima. Nedavno se našla u centru skandala kada joj je Ana Nikolić uzela pesmu "Provereno", koju je predstavljala kao svoju.

Pročitajte još: "Radi se puno i pametno se ulaže": LEPA BRENA o svojoj imovini

Pevačica se izdigla iz čitave situacije i nastavila sa nastupima i karijerom, koja je sa novim albumom koji je izdala pre par meseci, dostigla vrhunac.

@un_po_ditutto12 #milicapavlovic #zvezdegranda #foryourpage #fyp #viral #pogledaj #zatebe #srbija #viralvideo #balkantiktok #viraltiktok #foryoupage #foryoupage #fypage #video #videoviral #bosna #srbija #srbijatiktok #bosna #bosna_i_hercegovina #hrvatska #pogledaj #viralno #tiktok ♬ Seceru - Milica Pavlovic & Albino

Milica Pavlović, karijeru je počela da gradi u takmičenju Zvezde Granda 2011. godine. Sada se na društvenoj mreži Instagram pojavio i snimak sa audicije popularnog takmičenja na kome se pojavila i pevala pesmu "Ne da meni nana", a evo kako je to izgledalo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.