Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Deca su ga hranila preko cevčice: Glumac koga smo obožavali u filmu "ĐAVO NOSI PRADU" se već tri godine bori sa rakom

Slavni glumac već tri godine vodi borbu sa opakom bolesti

1630917153_stenli.jpg
Foto: EPA
Oglas

Stenli Tuči, koji je javnosti najpoznatiji po ulogama u filmovima dosije "Pelikan" i "Đavo nosi pradu", nedavno je u jednom intervjuu otkrio, da se bori sa rakom.

Pročitajte još: Izgubila borbu protiv opake bolesti: Preminula slavna pevačica u 39. godini

Naime, on boluje od raka jezika, koji je bio toliko veliki da bi se operisao, pa je glumac bio primoran da se podvrgne radijaciji i hemoterapiji.

Glumac se sa ovom bolesti ceć susreo 2009. godine, kada mu je preminula supruga Kejt.

- Bio je prevelik za operaciju pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i gledao sam je kako godinama prolazi kroz te tretmane, bilo je užasno - rekao je u intervjuu za magazin “Vera” i opisao kako se sada oseća:

"Deca su me šest meseci hranila preko cevčice"

- Zbog raka se istovremeno bojiš i više i manje. Šest meseci su me deca hranila preko cevčice. Osećam se mnogo starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i radim razne stvari - zaključio je glumac.

Bolest je trenutno u remisiji, a kako napominje, šanse za njen povratak su veoma male. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas