Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Деца су га хранила преко цевчице: Глумац кога смо обожавали у филму "ЂАВО НОСИ ПРАДУ" се већ три године бори са раком

Славни глумац већ три године води борбу са опаком болести

1630917153_stenli.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Стенли Тучи, који је јавности најпознатији по улогама у филмовима досије "Пеликан" и "Ђаво носи праду", недавно је у једном интервјуу открио, да се бори са раком.

Прочитајте још: Изгубила борбу против опаке болести: Преминула славна певачица у 39. години

Наиме, он болује од рака језика, који је био толико велики да би се оперисао, па је глумац био приморан да се подвргне радијацији и хемотерапији.

Глумац се са овом болести цећ сусрео 2009. године, када му је преминула супруга Кејт.

- Био је превелик за операцију па сам морао да се подвргнем високим дозама хемотерапије и радијације. Заклео сам се да нећу пролазити кроз тако нешто јер је моја прва супруга умрла од рака и гледао сам је како годинама пролази кроз те третмане, било је ужасно - рекао је у интервјуу за магазин “Вера” и описао како се сада осећа:

"Деца су ме шест месеци хранила преко цевчице"

- Због рака се истовремено бојиш и више и мање. Шест месеци су ме деца хранила преко цевчице. Осец́ам се много старијим него што сам био пре болести, али и даље желим да напредујем и радим разне ствари - закључио је глумац.

Болест је тренутно у ремисији, а како напомиње, шансе за њен повратак су веома мале. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas