Oglas
· · Komentari: 0

Dejan Milićević otkrio ko je bio NAJTEŽI za saradnju: Snimao je sa celu ESTRADU, a evo šta mu je najteže padalo

Dejan Milićević iza sebe ima bogatu karijeru tokom koje je sarađivao sa gotovo celom estradom

1709564608_Foto-Ataimages.rs-Dejan-Milicevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tokom višedecenijskog rada na estradi Dejan Milićević stekao je status eminentnog fotografa i reditelja koji je sarađivao sa gotovo svim javnim ličnostima, a sada je otkrio sa kim je najzahtevnije raditi.

- Još uvek prednost imaju muškarci za lakoću sarađivanja. Žene su komplikovanije, posebno od kada se pojavio internet na kome nalaze nešto što je čak i nadrealno i što nisi u mogućnosti da izvedeš. Međutim, kao i uvek parola ‘snađi se’ je uvek dostupna - priznao je Dejan kroz smeh.

Poverenje muzičkih zvezda nije lako zadobiti, a Milićević je sada otkrio u čemu je ključ njegovog dosadašnjeg uspeha.

- Sa muškarcima je stvarno lagano zato što mi veruju i znaju zašto im nešto govorim. Mislim i žene mi veruju, ako joj kažem da treba da bude samo u kupaćem ili u bodiju i da to neće izgledati vulgarno, znaju da ću iz njih izvući sve najlepše. Prema tome, to neko poverenje koje ti imaš sa ljudim rezultira time da te oni slušaju - objasnio je Dejan, a potom dodao:

- Sve u svemu lakše je raditi sa muškarcima jer kod njih treba da uklopiš lepu devojku za spot i da im uradiš stajling. A, žene i treba da ostanu komplikovane i da žele da uvek izgledaju bolje i lepše.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas