Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дејан Милићевић открио ко је био НАЈТЕЖИ за сарадњу: Снимао је са целу ЕСТРАДУ, а ево шта му је најтеже падало

Дејан Милићевић иза себе има богату каријеру током које је сарађивао са готово целом естрадом

1709564608_Foto-Ataimages.rs-Dejan-Milicevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Током вишедеценијског рада на естради Дејан Милићевић стекао је статус еминентног фотографа и редитеља који је сарађивао са готово свим јавним личностима, а сада је открио са ким је најзахтевније радити.

- Још увек предност имају мушкарци за лакоћу сарађивања. Жене су компликованије, посебно од када се појавио интернет на коме налазе нешто што је чак и надреално и што ниси у могућности да изведеш. Међутим, као и увек парола ‘снађи се’ је увек доступна - признао је Дејан кроз смех.

Поверење музичких звезда није лако задобити, а Милићевић је сада открио у чему је кључ његовог досадашњег успеха.

- Са мушкарцима је стварно лагано зато што ми верују и знају зашто им нешто говорим. Мислим и жене ми верују, ако јој кажем да треба да буде само у купаћем или у бодију и да то неће изгледати вулгарно, знају да ћу из њих извући све најлепше. Према томе, то неко поверење које ти имаш са људим резултира тиме да те они слушају - објаснио је Дејан, а потом додао:

- Све у свему лакше је радити са мушкарцима јер код њих треба да уклопиш лепу девојку за спот и да им урадиш стајлинг. А, жене и треба да остану компликоване и да желе да увек изгледају боље и лепше.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas