Oglas
· · Komentari: 0

Dragna Mirković o teškom periodu i deci: "Bila sam najpotrebnija svojoj porodici u tom momentu"

Pevačica Dragana Mirković trebalo je za započne turneju krajem prošle godine, ali je nakon smrti svekrve odlučila da nije pravi momenat i da je porodici potrebnija više nego ikada.

1706606046_dragana_mirkovic_29012024_0068.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Turneju je pomerila, pa je veliki koncert u Beogradu očekuje u februaru, a sinoć je održala konferenciju za medije gde je rekla da će svu zaradu od turneje dati u humanitarne svrhe

- Svako ko je kupio kartu za Arenu ili bilo koji drugi koncert, automatski postaje učesnik u humanitarnoj akciji. Zahvaljujem se svima. Mnogo sam zahvalna.

@nportal.rs Bravo! Dubok naklon za ovaj potez. Dragana sav prihod od turneje poklanja u humanitarne svrhe. #draganamirkovic #fyp #fypシ ♬ original sound - nportal

Dragana se dotakla i prethodne godine koja za njenu porodicu nije bila laka.

- Bila sam najpotrebnija svojoj porodici u tom momentu i to je samo jedan logičan sled događaja. Nažalost, meni je 2023. godina bila prilično problematična, imala sam ja još otkazivanja koncerata u Australiji zbog tragedije koja se dogodila sa decom u Srbiji. Kasnije sam otišla to da nadoknadim, naravno, bez novca jer sam rekla: „To je moja želja, potreba i osećanje da prekinem turneju“. Oni su mi izašli u susret i hvala im na tome. Ja sam obećala da ću doći i pevala sam tri koncerta besplatno. Sada samo napominjem kakva mi je bila ta godina, stvarno ne bih volela da mi se ikada vrati. Želela sam da u ovu godinu krenem sa pesmom ispalo je da je Tuzla bila prvi grad – počela je ona i dodala da je još uvek tužna zbog svega što se dogodilo:

- Ništa to nije jednostavno, jako mi je bilo teško, da se razumemo i dalje mi je teško. Ali sam u najtežim momentima bila jaka i nasmejana, a posebno kada je povod ovako jedna turneja humanog karaktera.

Draganina i Tonijeva deca, Marko i Manulea, izbegavaju javna pojavljvianja i u tome imaju apsolutnu podršku svojih roditelja:

 - Nisu promenili mišljenje, posebno ćerka rekla je sebi „Zašto sam i na tri meseca otvorila Instagram, sad svi znaju kako izgledam“. Ona nije u tom fazonu, Marko je ipak muškarac, otresitiji je i ima otvoren profil. Počeo je čak i biznis da uključuje kroz taj svoj profil, pa čak moram da pohvalim moje dete. Pomogao je jednom dečku koji mu se obratio na Instagramu, njemu je bila potrebna pomoć, a ja nisam imala pojma da je to uradio. Poslao je novac koji je sam zaradio, nije tražio od nas, oni su samo normalna deca. Kada čovek ima normalnu decu, on je srećan, najsrećniji na svetu – rekla je Dragana, a ostatak možete čuti u videu ispod:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas