Oglas
· · Komentari: 0

EVO KAKO IZGLEDA KRALJ ČARLS: Prva slika posle saopštenja da ima rak (FOTO)

Kralj Čarls prvi put je primećen otkako mu je otkrivena dijagnoza raka prostate

1707238503_Foto-Profimedia-krlaj.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sa kraljicom se vratio u Bakingemsku palatu danas popodne i pretpostavlja se da je otišao helikopterom za Sandringem, piše Skaj njuz.

Saobraćaj je nakratko zaustavljen u tržnom centru ispred Klarens hausa nešto posle 15.30 nakon što su dva crna SUV vozila izlazila.

Foto: Profimedia

Podsetimo, kralju Čarlsu je dijagnostikovan rak i danas je počeo sa lečenjem, saopštila je juče Bakingemska palata.

Dijagnoza dolazi nakon lečenja uvećane prostate, iako palata nije potvrdila koju vrstu raka kralj ima.

Portparol je juče izjavio:

- NJegovo Veličanstvo je lečeno od benignog uvećanja prostate. Tokom ove intervencije zabeleženo je posebno pitanje koje je zabrinjavajuće i naknadno dijagnostikovano kao oblik raka.

Lekari su monarhu savetovali da pauzira sve javne dužnosti. U saopštenju Bakingemske palate se kaže: „Kralj je zahvalan svom medicinskom timu na njihovoj brzoj intervenciji, koja je bila moguća zahvaljujući njegovoj nedavnoj bolničkoj proceduri.

- On ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog tretmana i raduje se povratku na punu javnu dužnost što je pre moguće. NJegovo Veličanstvo je odlučilo da podeli svoju dijagnozu kako bi sprečio spekulacije i u nadi da će to pomoći u razumevanju javnosti za sve one širom sveta koji su pogođeni rakom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas