Oglas
· · Komentari: 0

"Gazde klubova su vršile pritisak da budem sa njima": Marina Tadić o uznemiravanju koje je doživela - "Pokušao je da me poljubi na silu"

Pevačica je ispričala sa čim se sve suočila na početku karijere

1683541969_gorki_list_06112022_0201.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Marina Tadić tri godine se nije pojavljivala u medijima, zbog trudnoće, a kasnije jer je želela da se u potpunosti posveti ćerki Veri u prvim godinama života, a sada je odlučila da progovori o neprijatnim trenucima sa kojima se susrela na početku karijere.

Kako Marina ističe, kao mlada pevačica imala je brojne nepristojne ponude i pretnje, a odbijanje ju je, kako kaže, puno koštalo.

- Mnoga vrata sam zatvorila jer nikada nisam pristajala na takvu vrstu ucene. Desilo mi se više puta da gazde klubova vrše pritisak da budete s njima, a onda vam blokiraju klubove koje drže. Muškarci su vrlo osvetoljubivi. Kada žele da se osvete, urade to bolje nego povređena žena. Pre 16 godina je gazda jednog kluba počeo da mi se udvara i pisao mi je pisma. U jednom trenutku pokušao je i da me poljubi na silu. Bila sam šokirana, gurnula sam ga, skočila i pitala ga da li želi da ga prebijem. Bila sam duplo manja od njega, ali spremna da se branim. Nisam razumela kako se osmelio na takav postupak jer mu nikada nisam dala povoda i uvek sam na posao gledala profesionalno, bez ikakvog koketiranja - ispričala je pevačica za "Alo", pa nastavila:

- Kada se završila svirka poslao mi je poruku da nikada više neću pevati u njegovim lokalima i naravno, nikada više nisam ni pevala. Zatvorio mi je vrata iako je poslovna saradnja bila fantastična, ali njegov ego nije dozvolio da pređe preko odbijanja. To isto se dogodilo na nekoliko drugih mesta nakon čega bi se potrudili da me izbrišu gde god mogu. Meni je bio važan posao, a njima da se svete jer nisam pristala na njihovu zamisao da me iskoriste.

Tadićeva ne krije da je tada njena karijera dosta trpela, ali se nikada nije pokajala zbog toga.

- Tada sam sama sebi bila menadžer. Nisam imala nekog uticajnog menadžera ili čoveka koji bi stao ispred mene. Oni su jasno tražili to što žele, ja sam još jasnije išla protiv toga i bila blokirana, zaključana dobre dve godine. Borila sam se da se vratim pošteno, a bilo je jako teško. Žao mi je svih žena koje su preživele takvu torturu, sigurno su bile uplašene i mlade. Ne može svako da se izbori za sebe kao ja koja sam rođena kao džambas.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas