Oglas
· · Komentari: 0

Glumac napustio seriju "Igru sudbine": Objavio detalje o saradnji - "Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos"

Tumačio je ulogu Tiće

1712646559_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Darko Tomović
Oglas

GlumcaDarka Tomovića tri godine smo gledali u "Igri sudbine" u kojoj je tumačio Tiću Lenjina, vlasnika kafića "Maldivi", a onda je sve iznenadio kada je odlučio da napusti seriju.

Darko se oglasio na svom Insagram profilu gde je saopštio pratiocima da više neće biti deo ekipe pomenute serije, a tom prilikom je otkrio i razloge.

Kako je istakao, najteže mu je bilo da istrpi neprofesionalni odnos koji je vladao u ekipi.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga - one ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. NJima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost 'vrha piramide', sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

Darko je već deset godina u braku sa 15 godina mlađom Ninom, čijoj lepoti se svi dive. Iako je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, Nina se ne bavi poslom za koji se školovala, već se opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing. Kad im se pre devet godina rodila kćerka Lana, porodična dinamika se promenila i njihov odnos je dobio na kvalitetu.

Nina i Darko upoznali su se radeći na zajedničkom projektu, a kada su četiri godine kasnije posetili bolesnog prijatelja, Darko ju je pozvao na sastanak. Sedam meseci posle ovog susreta odlučili su da se venčaju.

(Mondo)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas