Oglas
· · Komentari: 0

Gvinter Paltrou odgovorila na pitanje kako je biti maćeha: "Na početku mi je bilo jako teško"

Za Gvinet Paltrou, biti maćeha nije lak podvig. Glumica je otvoreno govorila o tome kako je bio deo porodice nakon što je postao maćeha dvoje dece supruga Breda Falčuka, Izabele (19) i Brodija (17)

1693656387_profimedia-0771591494.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dobitnica Oskara je učestvovala odogovarala je na pitanja obožavatelja, a jedan obožavatelj ju je pitao kako je udati se za partnera koji je već roditelj iz prethodne veze.

- Na početku mi je bilo jako teško. Ne postoji knjiga o ovome. Niko nam ne govori šta da radimo. I zapravo, svi postojeći mediji oko toga šta je maćeha bacaju nas u zlo, zlobno svetlo. To je kao da pokušavate da izbegnete nagazne mine - ispričala je ona svoje iskustvo.

Paltrou i Falčuk ​​su se venčali u septembru 2018, dve godine nakon što je okončan razvod nje i frontmena grupe Coldplai, Krisa Martina.

- Ulazite u porodicu sa dinamikom, a postoje razne vrste straha oko gubitka i šta ta nova osoba znači. Ali znate, onog trenutka kada sam odlučila i u potpunosti prihvatila ideju da su moji pastorci moja deca i da ih isto toliko volim,  jednostavno sam se nekako svim srcem založila za to, time je sve bilo lakše - rekla je Gvinet, prenosi Pejdž Siks.

Iz obzirnosti prema deci, nakon što su se venčali, Gvinet i njen suprug su čekali skoro godinu dana da presele svoju porodicu u jedan dom. Paltrou je ranije objasnila njihovo oklevanje:

- Svako od nas ima dvoje dece tinejdžera koje mnogo volimo. Samo smo pokušavali da budemo pažljivi i da im damo malo prostora i da se ne krećemo prebrzo.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas