Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гвинтер Палтроу одговорила на питање како је бити маћеха: "На почетку ми је било јако тешко"

За Гвинет Палтроу, бити мац́еха није лак подвиг. Глумица је отворено говорила о томе како је био део породице након што је постао мац́еха двоје деце супруга Бреда Фалчука, Изабеле (19) и Бродија (17)

1693656387_profimedia-0771591494.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Добитница Оскара је учествовала одоговарала је на питања обожаватеља, а један обожаватељ ју је питао како је удати се за партнера који је вец́ родитељ из претходне везе.

- На почетку ми је било јако тешко. Не постоји књига о овоме. Нико нам не говори шта да радимо. И заправо, сви постојец́и медији око тога шта је мац́еха бацају нас у зло, злобно светло. То је као да покушавате да избегнете нагазне мине - испричала је она своје искуство.

Палтроу и Фалчук ​​су се венчали у септембру 2018, две године након што је окончан развод ње и фронтмена групе Цолдплаи, Криса Мартина.

- Улазите у породицу са динамиком, а постоје разне врсте страха око губитка и шта та нова особа значи. Али знате, оног тренутка када сам одлучила и у потпуности прихватила идеју да су моји пасторци моја деца и да их исто толико волим,  једноставно сам се некако свим срцем заложила за то, тиме је све било лакше - рекла је Гвинет, преноси Пејџ Сикс.

Из обзирности према деци, након што су се венчали, Гвинет и њен супруг су чекали скоро годину дана да преселе своју породицу у један дом. Палтроу је раније објаснила њихово оклевање:

- Свако од нас има двоје деце тинејџера које много волимо. Само смо покушавали да будемо пажљиви и да им дамо мало простора и да се не крец́емо пребрзо.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas