· · Komentari: 0

Hana Huljić izašla iz porodilišta sa ćerkom: Petra Graša nema nigde (FOTO)

Hana Huljić izašla je iz porodilišta, ali bez svoje jače polovine

1658415658_huljicc.jpg
Foto: Instagram/ printskrin/ Hana Huljić/ATA images

Ćerka Petra Graša stigla kući, obaveštavaju hrvatski mediji. Naime, ekipa Story.hr portala izvestila je da je mlada mama Hana Huljić u pratnji svoje majke Vjekoslave i sestre napustila porodilište.

Hana Huljić porodila se 17. jula i na svet je donela malu Albu. Ćerka Petra Graša dugačka 50 centimetara i teška 3150g dobila je ime po Petrovom ocu Zoranu, a detaljno objašnjenje dao je njen deka Tonči Huljić. Ime je nastalo od latinske reči "albus" što znači blistav, svetao, obzoran. Na italijanskom jeziku Alba znači zora, pa su se Petar i Hana u čast njegovog oca Zorana odlučili baš za ovo ime.

Ipak, ćerka Petra Graša stigla je na svet, a sada je krenula kući, a njenog oca sve to vreme nije bilo ni na vidiku. Naime, Petar je na letnjoj turneji i zbog nastupa propustio je da prve dane radosti provede sa Hanom i Albom.
Pročitajte još: NINA SENIČAR ponosna SRPKINJA: Nije zaboravila odakle dolazi, ispoštovala tradiciju na venčanju

 

Prve fotografije majke i bebe pokazuju da se Hana još uvek oporavlja od carskog reza, a da je Alba mirna, krasna curica. Sa druge strane, Hana nikada nije krila da ima potpuno razumevanje za Petrov posao i da joj  njegovo odsustvo tokom ovih dana ne smeta. Ipak, ima zlih jezika koji njegovo odsustvo u ovom momentu smatraju karmom, no srećna porodica je već od prvog dana odlučila da se na zlurade komentare ne osvrće.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.