· · Komentari: 0

Ilda Šaulić je pre sadašnjeg muža bila sa MNOGO starijim muškarcem: Veza je pukla posle DESET godina jer se stvari nisu desile u pravo vreme

Pevačica je istakla da joj je bitno to što su nakon raskida ostali u dobrim odnosima

1668072683_Foto-Ataimages.rs-Ilda-Saulic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Ilda Šaulić je u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerkicu. Ona je pre toga bila u vezi u muškarcem koji je prema navodima nekih medija 30 godina stariji od nje. To ih nije sprečilo da ostanu zajedno deset godina. 

- Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života - govorila je Ilda.

Iako veza nije uspela, oni su ostali u dobrim odnosima.

- Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika - rekla je pevačica.

Pročitajte još: Holivudski glamur sinoć u Beogradu: Jovana Stojiljković prošetala crvenim tepihom u savršeno krojenom odelu (FOTO)

Razlog raskida bio je njegova nespremnost da vezu podignu na viši nivo.

- Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao - rekla je Ilda i zaključila:

- Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim ne krunišete brakom, obično doživi krah.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.