Oglas
· · Komentari: 0

IZGUBILA SE NA KRUNISANJU: Pop-zvezda se vrtela u krug, jer nije znala gde joj je mesto u crkvi (VIDEO)

Kejti Peri bila je jedna od zvanica, jedino što nije znala gde da sedne...

1683384162_profimedia-0774206721-Keti-Peri.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Obožavaoci Kejti Peri jako su se zabavili snimkom koji je brzo postao viralan, jer je slavna pevačica imala malih poteškoća tokom događaja stoleća.
Pevačica se našla među zvanicama krunisanja kralja Čarlsa, u Vestminsterskoj opatiji. Ona bi trebalo da izađe na scenu 7.maja, kao jedna od zabavljača, tokom proslave koja će u zemlji trajati dva dana.

Peri je izgledala otmeno, pojavivši se u crkvi u elegantnom kompletu lila boje, sa prelepim damskim šeširom. Čini se da je bila oduševljena što se tu našla, pa je pravila selfije, a takođe se slikala sa fanovima.

Foto: Profimedia

Međutim, pred sam početak ceremonije, Kejti je imala problem da nađe svoje mesto. Ona se vrtela u krug, izgledajući izgubljeno i zbunjeno. Neko je sve to zabeležio svojom kamerom, pa je ova zanimljiva situacija poslužila kao inspiracija mestu koje nikada ne spava, a to je Internet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! US (@hellomagus)

'' Ja kao dete, kad se izgubim među rafovima u supermarketu'', napisao je neko.

''Traži svoju krunu, koju zaslužuje'', zvučali su neki od šaljivih komentara.

Peri se prvi put srela sa britanskim monarhom 2019.godine na događaju u Mumbaiju, pre nego što ju je imenovao za ambasadora British Asian Trust-a, a ovaj potez je javnost nazvala ''nečuvenim''.
Ona će pored Lajonela Ričija, Andree Bočelija i pop grupe Take that, nastupati u kraljevu čast sutradan.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas