Oglas
· · Komentari: 0

Kako sada izgleda Brus Vilis? Od kad mu je dijagnostikovana demencija retko kad se pojavljuje u javnosti (FOTO)

Brusa Vilisa u poslednje vreme nismo viđali često u javnosti

1695718462_1a7d75ae5ff446cee2a865b301d2571b26a4aa75.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Brus Vilis je primećen kako se vozi u LA-u dok supruga otkriva srceparajuće znake demencije Brus Vilis je primećen u Los Anđelesu nakon što je njegova supruga Ema Heming otkrila detalje o glumčevoj frontotemporalnoj demenciji, a takođe su otkriveni i srceparajući znaci ovog stanja.

Brus Vilis je primećen kako se vozi na suvozačevom mestu u Los Anđelesu nakon što je njegova supruga Ema Heming Vilis otkrila srceparajuće detalje o stanju svog muža i znake demencije na koje treba obratiti pažnju u novom intervjuu.

Foto: profimedia

Glumcu "Umri muški" (68) dijagnostikovana je frontotemporalna demencija (poznata kao FTD) ranije ove godine, a njegova supruga Ema juče je dala emotivni intervju za Tudej gde je njegovu dijagnozu demencije nazvala "blagoslovom i prokletstvom".

Legendarni glumac je viđen kako nosi šešir i plavu prošivenu jaknu. Spustio je prozor i delovao je optimistično dok se blago osmehivao. .

Ema, koja se udala za Brusa 2009. godine, govorila je u emisiji kako bi podigla svest o stanju svog muža usred Svetske nedelje svesti o frontotemporalnoj demenciji. Glumac se povukao iz glume u martu i njegova supruga od tada neprestano brine o njemu.

Supruga Brusa Vilisa je otkrila da je teško znati koliko je Brus svestan svog stanja, ali je rekla da je bilo lakše za porodicu dobiti dijagnozu jer sada mogu da shvate šta se dešava.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas