Oglas
· · Komentari: 0
slavlje

Katarina Grujić organizovala DEVOJAČKO VEČE za pamćenje: Pevačica blista u belom (FOTO)

Katarina Grujić izgovoriće sudbonosno "da" ove nedelje

1653936512_932611078dfaa26b905d13f1aa568b32e38dc542.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Katarina Grujić prošle godine fudbaleru Marku Gobeljiću zavetovala se na večnu ljubav na granđanskom venčanju, a par je odlučio da sve ovekoveči i crkvenim brakom. Ove nedelje biće upriličeno venčanje, a pevačica je večeras počela slavlje priredivši devojačko veče za pamćenje.

Katarina je sa prijateljicama i koleginicama rešila da se pre venčanja provede, kako tradicija i nalaže.

Pročitajte još: Dženifer Lopez o zdravom načinu života: Evo zbog čega ne pije alkohol i kofein

Po pevačicu je došla limuzina, u kojoj su se nalazile i njene koleginice Nadica Ademov i Tamara Milutinović.

Foto: printscreen, Instagram

Katarina je odlučila da njena večerašnja toaleta bude bela uska haljina, midi dužine i sa jednim rukavom. Imala je i veo, tako da je sve ličilo na pravu venčanicu.

Objasnila je da tremu pred venčanje nema, a da će imati čak tri venčanice:

- Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno - rekla je nedavno Katarina za Blic.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas