Oglas
· · Komentari: 0
zdravo

Dženifer Lopez o zdravom načinu života: Evo zbog čega ne pije alkohol i kofein

Dženifer Lopez predana je zdravom životu

1653915959_9cb5928196f4595de9280517dc2b260f36ea74a8.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Dženifer Lopez već tri decenije jedna je od najuspešnnijih u svetu šoubiznisa. Kako bi mogla da isprati užurban način života veliku pažnju posvećuje zdravlju tokom cele karijere.

Dokazi njenog načina života u potpunosti mogu da se vide na pevačici i glumici.

- Brinem se o sebi i to se vidi.  za sebe, a sada se to vidi - rekla je Lopez za InStile.

Održavanje čvrste i dosledne rutine vežbanja je suštinska komponenta načina na koji se pevačica brine o sebi. O spoljašnjem izgledu brine tako što pazi šta unosi u organizam.

Pročitajte još: Kim Kardašijan obukla IDENTIČNU odevnu kombinaciju kao Monika Beluči 1991: Negativne reakcije ne prestaju da pljušte (FOTO)

- Ne pijem alkohol, kofein i ne konzumiram cigarete. To vam stvarno uništava kožu kako starite. Volim dobrih devet ili deset sati sna, ali to nikada ne mogu da postignem. Ali, sedam ili osam je obavezno - rekla je Dženifer za Us Veekli, prenosi The List.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

NJen budući suprug, Ben Aflek, imao je problema sa alkoholom, ali to je sada već uveliko iza glumca i živi zdravim načinom života.

- Ne bih mogla više da poštujem Bena kao oca i osob. Znate šta kažu: zdravlje je bogatstvo - iskrena je bila Dženifer o vereniku Benu za People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

BONUS VIDEO

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas