Oglas
· · Komentari: 0

Kravata koju je nosio BIKOVIĆ na ODLIKOVANJU krije snažnu simboliku

Kravata koju je naš proslavljeni glumac nosio na odlikovanju nije slučajno izabrana

1656591918_milos-bikovic-sa-devojkom-ivana-malic-foto-tanjug-Milos-Milivojevic.jpg
Foto: Tanjug/Milos Milivojevic/ bg
Oglas

Glumac Miloš Biković je na Vidovdan odlikovan je Ordenom Karađorđeve zvezde drugog stepena, a kravata koju je tom prilikom nosio krije jaku simboliku.

Biković važi za jednog od najstilizovanijih javnih ličnosti na našoj sceni, pa je i ovoga puta privukao veliku pažnju stajlngom, a posebno kravatom koju je ukombinovao uz odelo neobičnog kroja.

Naime, kako je Bikoviću orden uručen na Vidovdan, dezen kravate je bio sa ornamentalnim motivom mozaika sa stubova Sv. Simeona i Sv. Danila Stolpnika u Hramu Svetog Save, piše Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković se nakon primanja ordena javno zahvalio predsedniku na Instagramu istakavši kolika mu je čast što je odlikovan.

Podsetimo, prilikom jedne posete Srbiji, glumac Džoni Dep je na poklon dobio autentičnu kravatu sa detaljima apostolske odežde sa kupole Hrama, a pomenutu kravatu nosio je i na jednom od ročišta tokom suđenja s bivšom suprugom, Amber Herd.

Osim Bikovića, odlikovani su poznati holivudski glumac Rejf Fajns, čuveni tenor Andrea Bočeli, pevačica Mariza, glumac Mlioš Biković, selektori fudbalske i košarkaške reprezentacije Dragan Stojković Piksi i Svetislav Pešić, akademik Vasilije Krestić, reditelj Egon Savin, dečije pozorište u Subotici, gimnazija u Čačku...

Mariza i Bočeli primiće orden pred svoje nastupe u Beogradu 22. jula.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas