· · Коментари: 0

Кравата коју је носио БИКОВИЋ на ОДЛИКОВАЊУ крије снажну симболику

Кравата коју је наш прослављени глумац носио на одликовању није случајно изабрана

1656591918_milos-bikovic-sa-devojkom-ivana-malic-foto-tanjug-Milos-Milivojevic.jpg
Фото: Тањуг/Милос Миливојевиц/ бг

Глумац Милош Биковић је на Видовдан одликован је Орденом Карађорђеве звезде другог степена, а кравата коју је том приликом носио крије јаку симболику.

Биковић важи за једног од најстилизованијих јавних личности на нашој сцени, па је и овога пута привукао велику пажњу стајлнгом, а посебно краватом коју је укомбиновао уз одело необичног кроја.

Наиме, како је Биковићу орден уручен на Видовдан, дезен кравате је био са орнаменталним мотивом мозаика са стубова Св. Симеона и Св. Данила Столпника у Храму Светог Саве, пише Блиц.

Биковић се након примања ордена јавно захвалио председнику на Инстаграму истакавши колика му је част што је одликован.

Подсетимо, приликом једне посете Србији, глумац Џони Деп је на поклон добио аутентичну кравату са детаљима апостолске одежде са куполе Храма, а поменуту кравату носио је и на једном од рочишта током суђења с бившом супругом, Амбер Херд.

Осим Биковића, одликовани су познати холивудски глумац Рејф Фајнс, чувени тенор Андреа Бочели, певачица Мариза, глумац Млиош Биковић, селектори фудбалске и кошаркашке репрезентације Драган Стојковић Пикси и Светислав Пешић, академик Василије Крестић, редитељ Егон Савин, дечије позориште у Суботици, гимназија у Чачку...

Мариза и Бочели примиће орден пред своје наступе у Београду 22. јула.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.