Oglas
· · Komentari: 0

Legendarnog glumca Marka Nikolića svi smo OBOŽAVALI, a evo kako izgleda njegova ćerka (FOTO)

Legendarni glumac preminuo je 2019. godine

1647613037_marko-nikolic.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS
Oglas

Marko Nikolić, bio je jedan od najomiljenijih glumaca na našim prostorima. Uloga Gige Moravca u seriji "Bolji život" obeležila je njegovu karijeru, a malo ko zna da je i njegova ćerka Mina, krenula stopama svoga oca.

Pročitajte još: Otkrivena tajna posle više od TRI decenije: NIKOLA SIMIĆ je iza kamera pokazao nešto LEPOJ BRENI što joj je promenilo život

Igrala je u serijama "Besa", "Mama i tata se igraju rata", "Jutro će promeniti sve", "žigosani u reketu", gde je glumica sa svojiiim pokojnim ocem.

Zaigrala je i u nastavku filma "Pored mene", ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno, pa je svojevremeno izjavila, da je morala da se vrati radu kafiću, kako bi imala dovoljno novca za život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

Mina trenutno učestvuje u rijalitiju "Survajver" koji se snimao u Dominikanskoj republlici, a gde proverava granice svoje izdržljivosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas