Oglas
· · Komentari: 0

"LJUBOMORNE DEVOJKE ME GLEDAJU ISPOD OKA": Sanja Vučić progovorila o neprijatnim situacijama

Pevačica Sanja Vučić otkrila je kako se nosi sa nesigurnostima, te sa čime se sve susreće na svojim nastupima.

1710671138_mac_26012023_0852.JPG
photo:ATA
Oglas

Sanja Vučić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, međutim otvoreno je priznala da zapravo razmišlja totalno drugačije i da postoje stvari koje joj se na njenom telu ni malo ne dopadaju.

 

- Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno - rekla je ona.

Sanja ističe da uvek tokom nastupa baci pogled koga ima, kao i da postoje mnogobrojne neprijatne situacije koje preživljava skoro svaki put kada stane na scenu.

- Inače, znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji... Vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se nekolikoputa neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu "Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate". Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smeje, to mi je fuj - ispričala je Sanja.

Kurir

Bonuis video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas