Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović otkrila zbog čega nikada nije pevala u rodnom gradu: Objasnila šta je prava istina

Pevačica Milica Todorović je sa samo 14 godina pobedila u najpoznatijem muzičkom takmičenju na našim prostorima, "Zvezde Granda".

1711271993_mirza_selimovic_promocja_26022024_0305.JPEG
Foto: ATA images
Oglas

Milica od 2005. godine kreće aktivno da se bavi muzikom, pa je danas jedna od najpoznatijih mladih pevačica. Održala je brojne koncerte, ali nikada nije nastupala u rodnom Kruševcu, a sada je otkrila i zbog čega.

- Moj rodni grad me nikada nije pozvao da gostujem, zato što kruže priče da ja ne želim da pevam u svom rodnom gradu i da je mene sramota da pevam u Kruševcu. To je jedna velika gluost – rekla je ona u emisiji Amidži šou, a onda je otkrila šta se dešavalo dok se takmičila.

- Sada da me pozovu, ne znam ni da li bih otišla iskreno da kažem. Tako je bilo i dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda“, nisu hteli da me podrže. Tada su nam trebali autobusi, stilisti, ja sam sama našla ljude kojima sam zahvalna i danas družim. Iz opštine su mojoj mami rekli da podržavaju samo umetnike i nisu hteli da me podrže - rekla je Milica u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas