· · Komentari: 0
TUGA

Milici Pavlović preminuo najbitniji muškarac u životu

Pevačica slomljena od bola

1605900497_milica.jpg
Foto: Ataimages

Pevačici Milici Pavlović preminuo je deka Vladimir, o kome je često javno govorila i za koga je bila veoma vezana.

Pročitajte još: "Bez njih ne bih bila JA": Milica Pavlović otkrila KO joj je slaba tačka i PODRŠKA

Popularna pevačica je stalno govorila da je on najvažniji muškarac u njenom životu s obzirom na to da je pored bake Rade, Vladimir brinuo o Milici još od trenutka kada se iz Švajcarske vratila u Srbiju, nakon razvoda roditelja.Kako saznajemo, deda popularne zvezde umro je pre dva dana, a unuka je bila uz njega sve vreme nadajući se da će mu biti bolje. 

Milicu je ova životna nesreća užasno pogodila i već danima ne može da funkcioniše s obzirom na to da nikada nije želela ni da pomisli da će jednog dana doći trenutak da njenog dede nema.

– Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Oni su se razveli i ja ne mogu da im sudim zbog toga. Ja sam rođena u Švajcarskoj, ali sam posle njihovog razlaza kao mala došla u dom bake i deke, koji su me odgajili. Ovo nije tužna priča i ne želim ničije sažaljenje. Ko zna zašto je tako moralo biti, a ja ne osećam da sam uskraćena od bilo čega - rekla je pre nekoliko godina Milica.

Baka Rada i deda Vladimir trudili su se da joj pruže sve u životu.

– Najsrećniji period mog odrastanja bio je upravo taj sa njima na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete na to da stalno pomažete drugima. Naučite se pravim životnim vrednostima – rekla je nedavno Pavlovićeva

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.