Oglas
· · Komentari: 0

"Mislio sam da neću preživeti": Aco Pejović morao da prekine nastup, pa završio na infuziji

Pevač progovorio neprijatnoj situaciji

1655099715_aco.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Aco Pejović, gostujući u jednoj emisji pričao je o detaljima američke turneje, kao i da je bio primoran da jedan nastup prekine, jer mu se slošilo.

Pročitajte još: "Mnogo si lepa, kao lutkica": Pevač nakon razvoda završio U ZAGRLJAJU Jovane Jeremić (FOTO)

- Prodato je tada 2.700 karata, ali mislim da je bilo 3.000 ljudi. To je dobro za uslove tamo. Bilo je i stranaca, cela ta noć je prošla super. Jedino posle toga, nakon dva dana trebao sam da radim u jednom baru za VIP goste žurku. Sve je bilo super, ali ja sam zakačio koronu tada - rekao je Aco u emisji "Sceniranje" i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

- Kada sam krenuo na žurku, bio sam jako loše, imao sam temperaturu i nisam mogao da ustanem iz kreveta. Nisam znao da imam koronu, mnogo sam se loše osećao. Izašao sam da pevam, 20 minuta sam uspeo da pevam. To je više bilo kreštanje nego pevanje. Bio sam gola voda, ceo sako mi je bio mokar. 20 minuta sam probao da pevam i to je bilo bezuspešno. Bilo je nemoguće da pevam, groznica me je tresla i zatvorio sam se ceo. Onda sam probao da odem 15 minuta da odmorim u bekstejdžu ali nije moglo. Izvinio sam se tim ljudima to veče, objasnio sam da nemam snage da nastavim, nadam se da mi nisu zamerili. Prvi put mi se ovo desilo u životu. To je prvi put da sam pomislio u životu da se možda kući neću vratiti živ. Jeste mi se jednom desila iscrpljenost na proslavi u Nišu, ali ni blizu ovoga. Prebledeo sam tad, posle sam išao i na infuziju - zaključio je pevač gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas