Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Najpopularniji TURSKI glumac napravio pometnju u Beogradu! (FOTO)

Džan Jaman, jedan od najpopularnijih turskih glumaca nalazi se u Beogradu

1630248759_can-jaman.jpg
Foto: YouTube printscreen /World Screen
Oglas

Glumac koji je publiku osvojio ulogom u seriji "Sanjalice" , doputovao je u Beograd, a juče je u glavnom gradu i otvorio jednu prodavnicu, što je izazvalo čitavu pometnju devojaka koje su želele da ga dodirnu ili se slikaju sa njim.

On je zaštitno lice jednog popularnog brenda, zbog čega je na iznenađenje mnogih morao da dođe u glavni grad Srbije.

Pročitajte još: "Ti si najbolja mama ikada": ŠAKIRA pokazala kako provodi vreme sa decom, fanovi oduševljeni! (FOTO)

Pored šetnje u Knez Mihajlovom, Džan Jaman nije uspeo da zaobiđe ni naš noćni život, pa se sinoć provodio u jednoj kafani u Zemunu.

Foto: Instagram printscreen caneyaman

Inače, Jaman u seriji "Sanjalice" tumači lik sina Džana, sina vlasnika marketinške agencije. Lik koji tumači ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas