Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Naša poznata glumica otkrila šta joj je zamerio Dragan Bjelogrlić

Glumica ispričala zanimljive anegdote

1605728162_natasa-ninkovic.png
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Poznata glumica Nataša Ninković otkrila je zbog čega je pre nekoliko večeri imala ozbiljnu polemiku sa svojim kolegom i prijateljem Draganom Bjelogrlićem. 

Pročitajte još: Glumac velikog srca: Niko nije verovao da je Džordž Kluni ovako veliki čovek

- Sedeli smo pre neko veče sa porodicama na jednoj večeri, i ja sam s puno uveravanja izgovorila, kao da je to nepobitna činjenica, da je moja klasa sa FDU najbolja u istoriji. Bila sam ubeđena da je to zvanično tako, dok mi Bjela nije objasnio i dokazao da je to zapravo njegova klasa. Ali dobro, ima vremena, proglasiće i nas, sigurna sam – rekla je Nataša u emisiji „Kec na jedanaest“. Nataša je otkrila i neke veoma zanimljive trenutke sa snimanja filma „Ajvar“ koji su nasmejali sve u studiju. 

- Sergej i ja smo scenu na kiši snimali do pet sati ujutru, jer on nikako nije bio zadovoljan i stalno smo ponavljali. Nakon nekoliko sati ja više nisam imala nijedan suv kostim, smrzla sam se i htela sam u tom trenutku da ga ubijem i da prestanem da se bavim glumom zauvek. Spasila me je producentkinja koja je prekinula snimanje i rekla da imamo scenu koja nam je potrebna, a ja sam ceo naredni dan provela u krevetu jer sam bila mrtva žena. Izgubili smo taj snimajući dan, ali nisam imala snage. Naravno, kada sam videla kako je ta scena ispala u filmu – sve sam odmah zaboravila i zaista je vredelo – rekla je Nataša. 

Sa osmehom na licu spomenula je ponovo Dragana Bjelogrlića i ispričala još jednu anegdotu, a koja se odnosi na njenu rolu u seriji „Senke nad Balkanom“. 

Pročitajte još: Evo gde i kada će biti sahranjen Ivan Bekjarev

- Bjela smatra da me je tom ulogom vratio u kategoriju riba, jer kaže da ga je mnogo nerviralo što stalno igram neke tetke. On to tako vidi i komentariše. A meni zaista ne smeta ni babu da igram, ako je lik koji tumačim izazovan – s osmehom je rekla poznata glumica. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas