Oglas
· · Komentari: 0

Nataši Bekvalac je ćerka rekla da je DEBELA, a pevačicina reakcija postala je glavni hit (VIDEO)

Izraz lica postao hit

1651133943_natasa-bekvalac.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink
Oglas

Ćerka Nataše Bekvalac, Hana, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, često deli snimke iz doma u kome uživa sa svojom majkom.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Ovoga puta, Hana je uspela da nasmeje sve, snimajući video u kome objašnjava kako su ona njena majka poručile zdravu hranu, jer su na dijeti, kako bi figuru dovele do savršenstva za leto.

Ipak, nakon što je ispričala sve vezano za hranu, obratila se Nataši sa rečenicom: "Je l' tako, debela?", na šta je pevačica burno reagovala i odbrusila ćerki:

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

- Hana! Ne razgovaraj tako sa mnom! -  rekla je ljutito Nataša, ali je ubrzo nastavila da jede.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas