· · Komentari: 0
VIP

Neverovatno koliko liče: Pevačicu Draganu Mirković znaju SVI, a OVO je njena rođena SESTRA (FOTO)

Pevačica je jako vezana za svoju sestru.

1630085758_dragana.png
Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

Folk zvezda Dragana Mirković poznata je po tome što je bez obzira na veliku slavu i te kako porodična žena, koja je jako posvećena suprugu Toniju i svojoj deci, Marku i Manueli.

Pored članova uže porodice, pevačica je takođe vezana za svoju sestru Dušicu Krumov sa kojom održava sjajan odnos, bez obzira na to što su udaljene stotinama kilometara jedna od druge.

Pročitajte još: "Posle 28 godina...": Lepa Brena u zagrljaju rođene sestre! (FOTO)

Dušica i Dragana toliko liče, da mnogi misle da su i bliznakinje.

Za razliku od svoje poznate sestre Dragane, Dušica nije javna ličnost i ne voli da se eksponira, zbog čega malo ko zna za nju.

Dušica uvek o svojoj sestri govori sve najbolje. Svojevremeno je tokom gostovanja na jednoj televiziji otkrila i detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je Dragana bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, kao i da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.