Oglas
· · Komentari: 0

Nikolas Kejdž objavio POL trećeg deteta! Beba će dobiti ime po jednom članu BITLSA

Nešto više od tri meseca nakon što su Nikolas Kejdž i njegova supruga Riko Šibata objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dete, glumac je otkrio pol njihove bebe.

1650630850_n.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Jimmy Kimmel Live
Oglas

Nikolas Kejdž će biti tata devojčice. Glumac je podelio veliku vest tokom kratkog pregleda njegovog predstojećeg nastupa u emisiji Keli Klarkson. U januaru su Nikolas (58) i njegova supruga Riko Šibata (27) potvrdili da očekuju svoje prvo zajedničko dete.

Pročitajte još: Džoni Dep na suđenju pričao o teškom detinjstvu: "Emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo"

„Imaću devojčicu“, podelio je on u klipu, objavljenom 21. aprila. I kako je objasnio, zbog njegove ljubavi prema jednom posebnom hitu Bitlsa – koji je napisao Džon Lenon – ime koje su izabrali za svoju bebu ima posebnu simboliku.

"NJeno ime biće Lenon Augie - Augie za mog oca", rekao je Nikolas voditeljki Keli Klarkson. „Nazvaću je skraćeno Leni. Što se tiče toga kako se glumac oseća kada ponovo postane tata? "Oduševljen sam", dodao je. "To će biti najveća avantura u mom životu."
 
Pored nove bebe na putu, Kejdž je već otac dva sina: Veston Kopola Kejdž (31) iz veze sa glumicom Kristinom Fulton i Kal-El Kopola Kejdž (16), koju deli sa bivšom suprugom Alis Kim. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas