Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se Điđi Hadid nakon što je bila uhapšena: Evo šta je rekla manekenka (FOTO)

Vest da je Điđi Hadid uhapšena obišla je svet u toku jučerašnjeg dana

1689762043_48b419f1e2b31b4fa403ad93984e301dc84029e8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Menekenka i njena drugarice uhapšene su i optužene za posedovanje marihuane i pribora za njeno korišćenje na Kajmanskim ostrvima u Americi.

Điđi se juče oglasila na svom Instagram nalogu, pozirajući u kupaćem kostimu:

- Sve je dobro što se dobro svrši - napisala je uz fotografije na kojima uživa sa na plaži.

Manekenka (28) stigla je privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom, dok su agenti carine i granične kontrole pronašli malu količinu marihuane i pribora za konzumaciju nakon skeniranja njenih stvari. Utvrđeno je da je marihuana "samo za ličnu upotrebu" - ali Hadid i Makarti su uhapšene pod optužbom da su "sumnjali na uvoz marihuane i uvoz pribora", piše Dejli Mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

NJih dve su procesuirane u pritvorskom centru Kraljevskih Kajmanskih ostrva i kasnije puštene uz kauciju. Hadid i Makarti su se 12. jula pojavile pred sudom i priznale krivicu. Obe su kažnjene sa po 1.000 dolara.

Điđin predstavnik je rekao za E! Vesti da je kanabis kupljen potpuno legalno u NJujorku:

- Điđi je putovala sa marihuanom koja je legalno kupljena u NJujorku sa medicinskom licencom Sve je završeno, a ona je uživala u ostatku svog vremena na ostrvu.

Zvezda nije dozvolila da je hapšenje uznemiri otkako je stigla na odmor, pa je podelila je mnoštvo zabavnih snimaka u bikiniju i pozirala sa svojim prijateljima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas