· · Komentari: 0
POZNATI

Ovu SRPSKU pevačicu nikada niste videli sa prirodnom kosom! Evo ko to ne skida PERIKE (FOTO)

Pevačica narodne muzike tvrdi da može i ona, ako mogu i sestre Kardašijan.

1640444763_muzicari.png
Foto: InstagramScreenShot/andreanacekic

Ako mogu sestre Kardašijan, zašto ne bih mogla i ja! Ovako je pevačica narodne muzike i velika balkanska muzička zvezda Andreana Čekić svojevermeno, između ostalog, odgovorila na pitanj zašto neprestano nosi perike.

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

Savršena šminka, pažljivo odabrani odevni komadi i uvek perfektno i kvalitetno odabrane perike, koje samo vrsni znalci mogu razlikovati od prirodne kose. Ovako se pevačica Andreana Čekić pojavljuje u javnosti i na svojim nastupima.

Kako je svojevremeno objasnila, periku nosi zato što joj se može, zato što tako štedi na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to u trendu.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

- Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - napisala je pevačica.

Moramo priznati da joj perike odlično stoje. Kako je vaše mišljenje?

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.