Oglas
· · Komentari: 0

PADAM PADAM: Kajli Minog objavila novu pesmu nakon dužeg vremena, a u naslovu- SRPSKA REČ (VIDEO)

Ovo je njen prvi hit u Top 10, još od 2010.godina

1688901065_Kajli-Minog-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/ kylieminogue
Oglas

Nakon neverovatne popularnosti koju je doživela, Kajli Minog (55) se neko vreme povukla iz javnosti, i nismo imali prilike da je čujemo ni vidimo.

Međutim, ona se vratila u velikom stilu, objavivši pesmu koja je ušla na listu najslušanijih u kratkom vremenskom roku. Pevačica kaže, da ju je uspeh pesme koja je postala viralna na TikToku ''zaista sve iznanadio'', prenosi BBC.

Pesma nosi naziv ni manje ni više nego- ''Padam padam'', i stalno se penje na listi najslušanijih otkako je objavljena. Pored Engleske, ''Padam padam'' je hit i u Irskoj, Holandiji, Argentini, Čileu, Nemačkoj, Salvadoru, Novom Zelandu, kao i u Kajlinoj matičnoj zemlji Australiji.

Iako reč na srpskom jeziku ima pravo značenje, ipak strani mediji objašnjavaju da je naziv inspirisan istoimenom pesmom Edit Pjaf, naslovom koji oponaša zvuk srca koje brzo kuca.

''To je onomatopejski, objašnjava Kajli. ''D-dum, D-dum, kao otkucaji srca''.

A dok ne vidimo kako će ''Padam padam'' proći na našim prostorima, poslušajte pesmu...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas