· · Komentari: 1
EVROVIZIJA 2022

Pesma je posvećena MAJCI i važi za favorita, ali da li znate da predstavnici UKRAJINE nisu POBEDILI u svojoj zemlji? (FOTO)

Na ovogodišnjoj Evroviziji treba da nastupaju s pesmom "Stefania"

1652560236_profimedia-0691344278.jpg
Foto: Profimedia

Predstavnici Ukrajine na ovogodišnjoj Evroviziji treba da nastupaju s pesmom "Stefania" koja je posvećena majci pevača grupe, i koja govori o izazovima jedne majke u današnjem svetu. Naime, iako trenutno vode na evropskim listama i kladionicama, ova muzička grupa nije pobedila na nacionalnom takmičenju.

Pročitajte još: Da li se na licu vidi STRAH ili SAMOPOUZDANJE? Ovo je poslednja Konstraktina fotografija pre izlaska na scenu (FOTO)

Nakon što je ukrajinska pevačica Alina Paš odustala od takmičenja na Evroviziji, organizacioni odbor ukrajinskog Vidbira, tamošnjeg izbora za predstavnika na ovom muzičkom takmičenju, odlučio je da će njihovu zemlju u Italiji predstavljati sastav Kaluš orkestra sa numerom "Stefania".

- Evrosong je za nas jako bitan, ali životi naših porodica su bitniji. Trenutno radimo sve što može pomoći Ukrajini u borbi. Oformio sam volontersku organizaciju gde pomažemo ljudima sa prevozom i lekovima kako bi se naša država ujedinila. Svi pomažemo jedni drugima i borimo se - rekao je pevač grupe za inostranemedije.

Posle večerašnjeg nastupa predstavnici Ukrajine pozvali su sve da daju podršku Ukrajini i na mir u Marijupolju.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.