· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Posvetio joj je svoju NAJLEPŠU BALADU, ali je nije mnogo izlagao javnosti! Ova lepotica je supruga Sergeja Ćetkovića (FOTO)

Pevač Sergej Ćetković posebno je posvećen porodičnom životu i ćerkama

1625002952_cetkovic_06032020_0009.jpg
Foto: Ataimages

Popularni pevač Sergej Ćetković vlasnik je najvećih hitova, koji slama ženska srca i miljnik publike, i muškaraca i žena zbog svog neodoljivog šarma i spontanosti. Na estradnom nebu važi za pevača koji je posebno posvećen svom porodičnom životu, supruzi Kristina i dvema zajedničkim ćerkama.

Pročitajte još: "Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)

O njihovoj ljubavi govori i činjenica da je upravo svojoj supruzi posvetio jednu od najlepših domaćih pop balada pod nazivom "Kristina".


Foto: Ataimages

Pevač i njegova supruga već više od dvadeset godina uživaju u skladnom braku, ali zbog svog mirnog i skladnog života nisu na meti tabloida i medija. Kako je i sam Sergej Ćetković govorio za medije, on se trudi da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti, ali je u pojedinim intervjuima ipak govorio o tome koliko mu znači podrška supruge.

Pročitajte još: "Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)


Foto: Ataimages

Sinoć su se zajedno pojavili na promociji knjige spisateljice Vesne Dedić, a Kristina Ćetković ostavila je sve bez daha svojom kratkom haljinom i izvajanim telom. 

Pročitajte još: Mima Karadžić živi poput boema u sedmoj deceniji: Red vina, poezije i poznatih glumaca! (FOTO/VIDEO)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.