Oglas
· · Komentari: 0

Poznati glumac Robert Dauni živi u VETRENJAČI! Zavirite u šarmanti dom ovog holivudskog glumca! (VIDEO)

Robert Dauni živi u kući, sa svojom suprugom Suzan, u Hemptonsu, koja je po svemu vrlo upečatljiva i unikatna! Iako smo navikli na Daunija da glumi u futurističkim filmovima i mislimo da njegova kuća odiše ultra modernim stilom, stvarnost je zapravo vrlo suprotna!

1650295100_Screenshot-2022-04-18-at-17.05.34.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Architectural Digest
Oglas

Naprotiv, legendarni glumac Robert Dauni mlađi živi u kući koja izgleda vrlo tradicionalno i skoro pa istorijski. 

 

Pročitajte još: Zašto je Megan Markl odlučila da se vrati u Los Anđeles pre princa Harija? Otišla iz Evrope

NJegov dom nije ni futuristički, ni ekscentričan, ali prilično udoban i šarmantan. Reč je o vetrenjači iz 19. veka, koja je prvo bila izgrađena kao igraonica, a zatim preuređena u potpuni dom.  Neposredno pre nego što uđu na imanje, Robert i Suzan postavili su nešto što izgleda kao komad dekoracije za Noć veštica — malenu Frankenštajnovu čudovišnu vetrenjaču koja verno čuva njihov ulazni vrt. Po mišljenju nekolicine, to je bio zaista prvi komad dekoracije koji su dodali u rezidenciju, te im je bilo žao da je diraju posle. 


Odmah pri ulasku u kuću, Dauni se hvali sa kreacijama koje je sam napravio. Ali kao i svaki drugi muškarac starog kova, glumac najviše uživa u svojoj sofi. 

Ovaj stambeni prostor je pozicioniran odmah iznad osmougaonog ulaznog predvorja na temelju vetrenjače i to je mesto gde potrošili najviše vremena u preuređenje. Kao alternativu verovatno sa televizorom veličine zida za sveobuhvatan dekor, Daunijevi su izabrali da svojim prijateljima daju nešto mnogo fascinantnije za gledanje - ogroman zid sa ognjištem.

 

Sve u svemu, unutrašnji raspored je pravljen veoma pažljivo u skladu sa željama i stilom porodice. Krajnji rezultat je odličan spoj između Robertovog razigranog duha, Suzanine efektivnosti i kreativnosti njihovog dizajnera.

Od originalnih predmeta do diskretnog luksuza, mesto odiše modernom klasom baš onako kako treba.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas