Oglas
· · Komentari: 0

PRESREĆNA: Anđeli Jovanović se konačno ostvario životni san

GLUMICA Anđela Jovanović igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji "Frust", koju ćemo ove jeseni gledati na Superstar kanalu. Prva epizoda premijerno je prikazana na Sarajevo film festivalu.

1694370553_70094_andjela-jovanovic-i-mihail-dudas-foto-ata-images_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

- Konačno mi se ostvario san da igram policijsku inspektorku. Snimilo se toliko serija s tom temom, a ja ni na jedan kasting nisam bila pozvana. Ulogu sam dobila na audiciji i niko nije bio srećniji od mene - kaže Anđela za TV Ekran.

Pred mladog glumicom je zadatak da reši ubistvo.

- Odrasla sam na delima Agate Kristi i Artura Konana Dojla. Ovoga puta dala sam predlog da moj lik ima ožiljak, videvši ga kod pevačice Meri Džej Blajdž. Više me je to inspirisalo nego da se ugledam na nekog - objašnjava dramska umetnica.

Serija "Frust" u centru priče ima neuspešnog mladog pisaca Vedrana. Nakon što slučajno ubije sitnog kriminalca koji je terorisao komšiluk, za javnost postaje nepoznati osvetnik i lokalna zvezda. Zbog nemogućnosti da otkrije svoj identitet, njegova frustracija raste i on mora da donese odluku da li da nastavi svoj tajni pohod.

U seriji igraju i Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Alban Ukaj, Faruk Hajdarević, Maja Izetbegović, Sanela Krsmanović, Adnan Goro i Aleksandar Dimitrijević.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas