Oglas
· · Komentari: 0

Proslavila se ulogom LJiljane u filmu "Toma" u kom je rasplakala celu Srbiju: Udata je za poznatog scenaristu, a zbog jednog kolege je napustila dom

Sve što niste znali o Paulini Manov

1680624747_kalkanski_krugovi_kzn_28032023_0057.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Paulina Manov poslednjih godina jedna je od omiljenih domaćih glumica, a slavu joj je donela uloga LJiljane u film "Toma".

Na velikom platnu se pojavila početkom svojih dvadesetih u filmu "Apsolutnih sto", a kao mlada zabavljala se Borisom Milivojevićem. Ona je zbog te ljubavi i "pobegla" od kuće.

- Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj žicot, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrbu za tim - izavila je svojevremeno Paulina na Kurir televiziji.

– Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari (smeh). Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze – objasnila je.

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi.

Druga sezona domaće hit serije "Kalkanski krugovi" započela je svoj život proteklog vikenda na Superstar kanalu, a u mistično selo Dol kao pojačanje je stigla Paulina Manov. Ona igra Magdalenu, ženu iz Australije u koju je bio zaljubljen Velibor (Žarko Laušević) i koja mu je rodila sina Petra (Lazar Nikolić).

Publika će imati priliku da se druži s Paulinom i u nastavku "Kamiondžija", koju je pisao njen sadašnji suprug Vladimir Đurđević.

- Dara ne izlazi iz okvira i funkcije. Ona je podrška svom mužu i deci, stub porodice i kuće. Ona nije protagonista, već pratilac, kao i većina ženskih uloga kod nas - smatra glumica.

 

Paulina kaže da nije je privilegija za glumicu kad kod kuće ima uspešnog pisca.

- Više je teret. Imam karijeru koja je izgrađena mnogo pre nego što sam se udala za pisca. Sve što sam uradila dosad je moja lična karta, koja me preporučuje za druge projekte, a ne to što je moj suprug scenarista - izjavila je glumica za Kurir.

Paulina Manov je, inače 15 godina u braku s Vladimirom, s kojim ima ćerku Minu i sina Rastka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas