Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прославила се улогом Љиљане у филму "Тома" у ком је расплакала целу Србију: Удата је за познатог сценаристу, а због једног колеге је напустила дом

Све што нисте знали о Паулини Манов

1680624747_kalkanski_krugovi_kzn_28032023_0057.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Паулина Манов последњих година једна је од омиљених домаћих глумица, а славу јој је донела улога Љиљане у филм "Тома".

На великом платну се појавила почетком својих двадесетих у филму "Апсолутних сто", а као млада забављала се Борисом Миливојевићем. Она је због те љубави и "побегла" од куће.

- Родитељи ми нису ништа бранили. Имала сам 20 година када сам отишла од куће. Било је то због љубави и потребе за слободом. Имала сам потребу да будем самостална, да водим свој жицот, да водим своју кућу, да водим свој живот. Имала сам потрбу за тим - изавила је својевремено Паулина на Курир телевизији.

– Живели смо у комуни. Борис, ја и другари (смех). Ја сам ишла у школу и да радим, сваки дан сам играла представе у другом граду. За то време другари су се дружили. Имао је и он своје улоге и обавезе – објаснила је.

- То је био један специфичан период у мом животу. Вероватно сам желела да живим у слободи са човеком кога сам ја изабрала, али обоје смо били врло млади.

Друга сезона домаће хит серије "Калкански кругови" започела је свој живот протеклог викенда на Суперстар каналу, а у мистично село Дол као појачање је стигла Паулина Манов. Она игра Магдалену, жену из Аустралије у коју је био заљубљен Велибор (Жарко Лаушевић) и која му је родила сина Петра (Лазар Николић).

Публика ће имати прилику да се дружи с Паулином и у наставку "Камионџија", коју је писао њен садашњи супруг Владимир Ђурђевић.

- Дара не излази из оквира и функције. Она је подршка свом мужу и деци, стуб породице и куће. Она није протагониста, већ пратилац, као и већина женских улога код нас - сматра глумица.

 

Паулина каже да није је привилегија за глумицу кад код куће има успешног писца.

- Више је терет. Имам каријеру која је изграђена много пре него што сам се удала за писца. Све што сам урадила досад је моја лична карта, која ме препоручује за друге пројекте, а не то што је мој супруг сценариста - изјавила је глумица за Курир.

Паулина Манов је, иначе 15 година у браку с Владимиром, с којим има ћерку Мину и сина Растка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas