Oglas
· · Komentari: 0

Rijana želi treće dete: Pevačica nedavno postala po drugi put mama, a evo šta joj je neostvarena želja

Iako je rodila svoje drugo dete pre samo nekoliko meseci, čini se da Rijana već ima na umu bebu broj 3

1703078409_profimedia-0830763749.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijana se pojavila na nedavno održanoj zabavi kada su je pitali da li postoji nešto što do sada nije uradila.

- Do sada, imati ćerke - rekla za E! i nagovestila da već planira treće dete.

Pevačica je potom upitana da li planira da decu u budućnosti prepusti svojim poslovnim poduhvatima.

- Mislim, moja deca će jednog dana morati da nađu posao, zar ne? Ali na njima je da li žele da budu uključeni. Moja deca bi mogla da kažu: „To je tvoja stvar, mama, ne želim ni da budem pred kamerom. Tako se Rza ponaša upravo sada. On voli svoj odraz, ali čim me vidi sa telefonom, kaže "ne ne".

Devetostruka dobitnica Gremija i njen dečko Asap Roki prvi put su postali roditelj u maju 2022. godine, a potom je par dočekao svoje drugo dete, takođe sina, kome su dali ime Riot, u avgustu 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana je nedavno objasnila i kako je stariji sin reagovao kada je postao svestan brata:

- U početku se mučio, ali voli svog mlađeg brata. Svaki put kada pomisli da ga ne gledamo, prići će i dodirnuti ga. Ako beba plače, samo će ga držati za ruke. Boli ga ako beba plače. Probudiće se ujutru samo govoreći: „Dušo, dušo, dušo.“ On ga voli. Trebalo je neko vreme, ali stigao je dotle i ja sam ponosan na njega - rekla je ona nedavno za "Entertainment Tonight.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas